TECNOLOGIA I2PL

A DPÈLS FOTODEPILACIÓ fem servir la tecnologia de ELLIPSE perquè creiem que és la millor en l’actualitat. La avalen nombrosos estudis realitzats per dermatòlegs i publicats en prestigioses revistes mèdiques.

ELLIPSE es diferencia amb altres tecnologies per dos motius importants:

DOBLE FILTRACIÓ: Totes les màquines filtren la llum ultraviolada però no la infraroja ja que treballen fins 1200Nm. Ellipse és l’única que filtra a 950 nm. evitant escalfament de la pell i reduint la possibilitat de cremades.

POLS QUADRAT: L’energia, la seva intensitat i la forma de lliurar-la són molt importants. A diferència d’altres sistemes ELLIPSE garanteix l’energia constant durant tota la durada del pols, evitant els efectes adversos de lliurar diferents quantitats d’energia en el pols.

Els tractaments amb ELLIPSE no només són més efectius sinó que a més són més segurs perquè no requereixen tanta energia i no necessiten un sistema extern de refredament.

Els equips ELLIPSE estan certificats amb la marca CE d’acord amb la Directiva d’Equips Metges de la Unió Europea 93/42/EEC, això ho certifica la DGM-547. La fiabilitat i la qualitat estan assegurades amb les aprovacions UL 60601 i la ISO 9001 – ISO 13485

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s