PREGUNTES I RESPOSTES

Diferència entre el làser i la llum polsada intensa?
Tant el làser com la llum polsada funcionen mitjançant llum. El làser utilitza una sola longitud d’ona en una mateixa direcció, a diferència de la llum polsada que utilitza moltes longituds d’ona, el que ens permet treballar diferents tipus de pells i de pèl.

La fotodepilació és per sempre i 100% eficaç?
És un tractament permanent en el qual com a mínim aconseguirem l’eliminació d’un 85% del pèl, per això és necessari realitzar de 6 a 8 sessions, amb un interval de 2 mesos entre sessió i sessió. Posteriorment es recomana fer alguna sessió de manteniment cada 12 mesos.

Cada quant temps es realitzen les sessions?
El creixement del pèl és cíclic. Només els fol · licles en fase de creixement poden ser eliminats. Per tant tots els pèls que tenim en diferents fases han de passar per la de creixement per poder ser eliminats. Per aquest motiu les sessions es realitzaran cada 2-3 mesos que és quan se sol donar la fase de creixement i així aconseguir eliminar en cada sessió el màxim de pèl.

Es pot tractar tot tipus de pells?
Amb el tractament de llum polsada podem tractar tot tipus de pell, des de la pell més clara a les pells més fosques. Tenint en compte que el tractament en pells més fosques pot ser més dolorós causa de l’alta concentració de melanina i es necessiten més sessions que una pell clara.

Quantes sessions he de fer per acabar?
Per acabar un tractament de llum polsada generalment es realitzen entre 6-8 sessions. Però cal tenir en compte diversos factors com són:
-Tipus de pell, pigmentació de la pell.
-Color del pèl i gruix.

Que és important saber abans del tractament?
Cal tenir el pèl per al tractament, no utilitzar cap tipus de depilació (cera, pinces, cremes …) cuatre setmanes abans del tractament per garantir el major nombre de pèls eliminats durant la sessió.
Evitar l’exposició al sol o UVA com a mínim 15 dies abans i després. Evitar l’aplicació de cremes autobronzejadores o que continguin àcids cuatre setmanes abans del tractament. En cas d’estar en tractament mèdic, assegurar-se que no produeixin foto sensibilitat a la pell, en qualsevol cas informar l’especialista.

Entre sessions quin mètode depilatori he d’utilitzar?
Durant el tractament haurem d’utilitzar un mètode que ens talli el pèl i no l’arrenqui. Com pot ser la Gillette o les tisores. Per garantir que en les properes sessions puguem eliminar el màxim de pèl, no es podrà utilitzar ni cera, ni pinces, ni cremes depilatòries.

Com és una sessió de IPL?
Primer valorem el tipus de pell, de pèl i el gruix, per garantir un millor resultat.
Després rasurem la zona a tractar.
Apliquem gel conductor.
Passem la llum polsada per tota la zona. Tenin en compta la valoració feta de la pell i el pèl.
Finalment hidratem la zona amb gel d’àloe vera.

Cures post-tractament
No exposar la pell de la zona tractada al sol mínim 15 dies després de la sessió, per evitar possible efectes adversos com ara taques.
Si la sessió l’hem realitzat a la zona facial o en una zona que està exposada al sol hem de posar-nos una protecció de factor 30 com a mínim en zona corporal i protecció total a la zona facial.
Hem de hidratar la zona amb gel d’àloe vera durant uns dies després del tractament perquè la pell estigui el millor possible i s’irriti menys en les properes sessions.
Després de la sessió potser aparegui un eritema (envermelliment) o edema (inflamació del fol · licle) que desapareixerà en un parell de dies.

La fotodepilació és dolorosa?
El tractament no és dolorós, la sensació és similar a l’impacte d’una goma elàstica sobre la pell, la qual disminuirà d’una sessió a una altra; menor quantitat de pèl, menor absorció de llum i menor molèstia.

Es pot aplicar llum polsada intensa en dones embarassades?
No s’ha de fer fins passat mínim 2 mesos després del neixement, sempre que no se li hagi de donar la lactància, si no haurem d’esperar a acabar-la perquè hormonalment hagi recuperat la normalitat. Si durant el tractament es queda embarassada s’haurà d’interrompre el tractament.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s