QUÈ ES?

L’edat de la pell reflecteix l’excés d’exposició al sol i la menor producció de col · lagen. El fotorejoveniment és l’aplicació de llum controlada per l’eliminació de taques solars i vermellors difuses, tancament de porus i activació de col · lagen i elastina. Dóna com a resultat un to uniforme i una pell més lluminosa.

El fotorejoveniment es pot aplicar a la cara, coll, escot, braços i mans.

COM TREBALLA?

Les taques epidèrmiques causades pel sol contenen melanina i les vermellors difuses contenen hemoglobina. Quan les cèl · lules que les contenen reben la llum controlada de Ellipse, s’escalfen i són eliminades, aconseguint que l’alteració epidèrmica sigui menys visible.
El llum utilitzada per Ellipse emet llum doblement filtrada per assegurar que només la llum adequada sigui absorbida per la pell (longituds d’ona entre 555 i 950 nm).
Després del tractament la pell pot enfosquir a la zona tractada a causa de l’oxidació de la melanina en l’epidermis. Aquest efecte desapareix als pocs dies. La sensació de calor i la vermelló desapareixen en poques hores i podem fer vida normal.

TRACTAMENT

S’inicia amb una sessió en què es treballen les taques epidèrmiques i es realitza una passada general per tota la zona a tractar.
Amb l’interval d’un mes s’han de fer dues sessions més.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s