QUÈ ES?

La fotodepilació és un tractament per eliminar el pèl no desitjat mitjançant llum. Hi ha dues tecnologies de fotodepilació: el làser i la llum polsada intensa o IPL.  A dPèls fem servir el IPL perquè permet treballar tots els fototipus de pell i diferents tipus de pèl en una sola màquina, perquè no és dolorosa com el làser i perquè és més econòmica. Sent els resultats d’un bon tractament amb la nostra tecnologia ELLIPSE com a mínim iguals al làser.

COM TREBALLA?

La fotodepilació (tant làser com IPL) envia llum a través del pèl fins al fol · licle pilós, li produeix una temperatura de 70º durant uns milisegons i el destrueix sense danyar altres teixits circumdants.
Com a resultat l’incapacita per produir més pèl.

El problema és que només podem treballar els pels que estan en fase anàgena o de creixement i que tenim (segons la zona) un 20% de pèl en aquesta fase. Per això és necessari fer sessions fins a aconseguir eliminar el màxim possible. Un tractament estàndard de fotodepilació corporal pot tenir de 4 a 10 sessions, varia en funció de l’edat, sexe, zona a treballar, estat hormonal, raça, medicaments …

És important fer les sessions com a mínim cada dos mesos per aconseguir treballar el màxim de pèls possibles en la fase anàgena. Si es fan en menor interval de temps només serveixen per facturar, no estem respectant les fases de creixement del pèl i el resultat final pot ser un nombre interminable de sessions i un pèl feble que ja no puguem eliminar ni amb una bona màquina.

RESULTATS

La fotodepilació aconsegueix eliminar com a mínim el 85% del pèl inicial que teníem. Aquesta eficàcia sol ser major en zones corporals normals i menor en zones hormonals. En el cas de quedar pèls residuals, aquests són més fins i els costa més de sortir. Es recomana realitzar sessió recordatòria a l’any per tractar d’eliminar.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s